Home » Blog » Heerlijk ontspannen in een villa te huur Bali

Heerlijk ontspannen in een villa te huur Bali

Interesse in een fantastisch verblijf te Bali? Niets is idyllischer dan vertoeven op een rustige, aangename plek op een prachtig eiland dat toerisme aantrekt van over de hele wereld. De villa te huur Bali is gelegen op Lovina Beach, niet voor niets één van de meest aantrekkelijke kustgebieden ten Noord-Westen van het eiland.

Cultuur en religie

Lovina Beach Bali kent een rijke cultuur. Het eiland is gekend voor haar vele religieuze geloofsgemeenschappen. Vooral de Hindoeïsten zijn er het sterkst aanwezig, gevolgd door de Islamieten en christenen. Verspreid over het eiland treft u dan ook veel authentieke tempels aan, gebouwd in de vroegere jaren.

Klimaat

Het klimaat op Lovina Beach Bali is tropisch. De temperatuur overdag varieert tussen de 20 en 33 graden Celsius. In de bergen is het doorgaans koeler. Van december tot maart kan het vaak regenen, buiten die periode is de luchtvochtigheid laag en komt regen eerder zelden voor. Een villa te huur Bali vinden van december tot maart is doorgaans makkelijker.

Natuur

Dankzij het warme klimaat staat Lovina Beach Bali garant voor prachtige panorama's. In het Westen van Bali treft u vooral natuur en stranden aan, waar deze villa Bali is gelegen. Het Oosten is vooral gekend voor haar vulkanen en mooie kustgebieden. Centraal maakt u vooral kennis met de rijke cultuur van Bali. Dolfijnen kan u vooral in het Oosten en Westen spotten. Het loont de moeite om deze excursie 's ochtends te boeken.

Sport

Bali was reeds enkele malen gastheer voor de Asian Beach Games. Watersporten zijn dan ook enorm in trek. Zo komen er elk jaar heel wat surfliefhebbers naar Lovina Beach Bali en voelen heel wat duikers zich aangesproken door deze populaire vakantiebestemming.

Villa te huur Bali

Op zoek naar een ontspannen verblijf te Bali? Villa Baliamber is een luxe-villa te huur Bali die ruimte biedt voor 6 personen. Naast een groot zwembad en lounge ruimte, zal u kunnen genieten van een gastvrij team die u letterlijk op de wenken bedient. Dit luxeuze resort is te huren per week.

Informeer naar de mogelijkheden

Foto van een villa te huur Bali